Hoidot yritysasiakkaille

Tarjoan terveyttä ylläpitäviä hoitoja yrityksille, henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi. Teen terveyttä ylläpitäviä hoitoja käyttäen akupunktiota ja muita perinteisen kiinalaisen lääketieteen menetelmiä.

Tyypillisesti toimistotyötä tekevien parissa apua tarvitaan stressin oireisiin, niska-, selkä- sekä hartiaseudun kiputiloihin sekä päänsärkyihin. Tarjoamalla työntekijöille mahdollisuuden osallistua terveyttä ylläpitäviin hoitoihin, voidaan parantaa jaksamista ja työtehokkuutta, samalla kun säästetään huomattavasti sairauspoissaoloista johtuvissa kuluissa. Näin hoidot hyödyttävät yhtälailla työnantajaa kuin -tekijää.

Edun toteutus henkilökunnalle?

Työntantajalla on mahdollisuus toteuttaa hoidot työntekijöilleen monella eri tapaa ja on tapauskohtaista minkälainen etu halutaan tarjota työntekijöille.

Esimerkkejä siitä, miten etu halutaan toteuttaa:

  • Hoito suoritetaan työpaikan tai Loitsijan tiloissa
  • Hoitomahdollisuutta tarjotaan työpäivän aikana työajalla tai sen ulkopuolella työajan jälkeen
  • Hoito tarjotaan työntekijälle ilmaisena etuna taikka siten, että työnantaja kustantaa osan kuluista

Hoito voidaan tarjota esimerkiksi niin, että työntekijä saa itse varata ajan hoitoon siten, että työnantaja kustantaa puolet hoidosta tai siten, että sovimme tietyn päivän ja ajan, jolloin hoitoja tarjotaan työpaikan tiloissa siten, että itse hoito on työntekijälle omakustanteinen, mutta tapahtuu työajalla.

Vaihtoehtoja ja yhdistelmiä on monia. Tulen mielelläni tapaamaan tietä, jotta voimme keskustella lisää vaihtoehdoista ja löytää teille parhaan vaihtoehdon!

Tavoitat minut puhelimitse 0405256781 tai sähköpostitse riikka.loitsija[ät]gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: