Kurssit

Täältä löydät Loitsijan kurssit! Osa kursseista pidetään verkossa, osa monimuotoisena tai pelkästään lähipäivinä. Lähikurssit pidetään Loitsijan toimitiloissa tai tarkoitusta varten hankituissa tiloissa. Paikka selviää kunkin kurssin lisätiedoissa.


Aivorauha®

Monimuoto/Verkkokurssi

Ennakkoilmottautuminen avoinna

Aivorauhaa elämään!

Aivorauha® -koulutukseen osallistumalla saat tasapainoa elämään: vakaamman tunne-elämän, hyvän unen ja mukavamman arjen ilman stressiä!

Koulutus alkaa keväällä 2023 ja kestää n. 3 kuukautta. Lähijaksoja on joka toinen viikko Vihdissä, johon voit osallistua halutessasi Zoomilla.

Lisätiedot kurssista.

Ennakkoilmottaudu kurssille alla olevan painikkeen kautta! Ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan kurssille, mutta saat tiedon siitä kun varsinainen ilmoittautuminen on avattu.

Maksa – terveyden perusta

Verkkokurssi

Kurssi alkaa 27.1.2023

Maksa on avain terveyteen!

Maksa – terveyden perusta -koulutukseen osallistumalla saat kattavat tiedot niin perinteisen kiinalaisen- kuin länsimaisen lääketieteen näkökulmasta maksan terveyden vaalimiseen

Koulutus alkaa27.1 ja kestää n. 3 kuukautta.

Lisätiedot kurssista.

Ilmottaudu kurssille alla olevan painikkeen kautta!

Yin Jooga

5 Yinjoogatuntia 29.3 – 26.4

5 kerran kurssi

Tunnit taidetalo Siirilässä

Hinta: 98€/osallistuja

Täydellinen rentoutuminen

Tule sellaisena kun olet, ota päällesi mukavat ja lämpimät vaatteet, rentoudu ja päästä irti Yin joogan parissa!

Yinjooga kurssiin kuuluu yhteensä 5 puolitoistatuntista kertaa klo 18-19:30, alkaen keskiviikkona 29.3 ja päättyen Keskiviikkona 26.4.

Varaa paikkasi viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua klikkaamalla alla olevasta linkistä ilmoittautumiseen!

Terveyttä tutuimmista sienistä!

Verkkokurssi

Saatavilla heti

Sienet ovat superfoodia ja niitä löytyy lähimetsistä!

Moni on kuullut, että sienet ovat terveellisiä, mutta harva tietää niiden olevan suoranaisia ihmelääkkeitä moneen vaivaan, puhumattakaan siitä kuinka ravintorikkaita ne ovat! Niistä on hyötyä tulehdusten ja kasvainten, sydän ja verisuonitautien sekä diabeteksen ehkaisyssä ja monessa muussa vaivassa.

Moni on ehkä kuullut myös meille tuntemattomiempien sienten (esim. maitake, reishi jne) vaikutuksesta, mutta harvempi tietää kantarellien, herkkusienten ja tattien superruokavaikutuksista.

Tällä 3 viikon verkkokurssilla tutustutaan meillä tutuimpiin sieniin joita saa ostettua kaupasta ja joita löytää lähimetsistä. Käymme läpi niiden vaikutuksia ja ravintoaineita sekä sitä, miten niitä voidaan käyttää jokapäiväisessä ruokavaliossa jotta terveyttä voi vaalia ja edistää.

Opit näkemään yleisimpien sienten vaikutuksen kehoon tästä näkökulmasta ja käyttämään niitä  oman terveyden hyväksi!

Lisätiedot kurssista.

Osta kurssi alla olevan painikkeen kautta!

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ravinto-opin perusteet

Verkkokurssi

Saatavilla heti

Uutta näkökulmaa ruokavalioon

Mitä PKL ravinto-oppi on ja mitä sillä voi saavuttaa?
Tällä 4 viikon verkkokurssilla tutustutaan perinteisen kiinalaisen lääketieteen ravinto-opin perusteisiin.

Opit PKL ravinto-opin perusteet ja pystyt näiden perusteella ottamaan huomioon ruoan energeettisen vaikutuksen kehoon sekä koostamaan oman ruokavalion sen mukaan. 

Lisätiedot kurssista.

Osta kurssi alla olevan painikkeen kautta!

Tutuimmat villiyrtit

Verkkokurssi

Saatavilla heti

Uutta näkökulmaa ”rikkakasveihin” ja niiden käyttöön ruokana!

Pihoilla ja mökeillä kasvaa lukuisia kasveja joita voisimme hyödyntää jokapäiväisessä ruokavaliossamme. Sieltä löytyy toonikumeja, adaptogeeneja sekä syöpää estäviä kasveja.

Villiyrttien potentiaali on huikea, sillä edellä mainittujen lisäksi niillä saat pienellä vaivalla täysin ilmaiseksi nostettua ruokavalion ravintoarvoja huimalla tavalla, samalla kun ne hellivät kehoa puhdistavilla ja vahvistavilla ominaisuuksillaan. Esimerkkejä tällaisista ”rikkakasveista” ovat nokkoset, voikukat, maitohorsmat ja vaikkapa piharatamo.

Tällä 3 viikon verkkokurssilla tutustutaan kaikkien tunnistamiin villiyrtteihin ja miten niitä voidaan käyttää jokapäiväisessä ruokavaliossa jotta terveyttä voi vaalia ja edistää.

Opit näkemään villiyrttien vaikutuksen kehoon ja käyttämään niitä  oman terveyden hyväksi sekä koostamaan oman ruokavalion niitä hyväksi käyttäen. 

Lisätiedot kurssista.

Osta kurssi alla olevan painikkeen kautta!

Lemmen lääkkeet – seksuaaliterveyttä ruoasta

Verkkokurssi

Alkaa 3.9.2022

Hinta 39€

Hekumallista halua ja potkua petipuuhiin!

Halut hukassa tai muutoin seksuaaliterveys huomiota vailla? Harva tulee edes ajatelleeksi, että sillä mitä syömme, voidaan vaikuttaa seksuaaliterveyteemme vahvastikin.

Libidoa ja potenssia voidaan vahvistaa aivan tavallisesta ruokakaupasta saatavilla yrteillä, mausteilla sekä jokaisen pihalta ja lähimetsästä löytyvillä kasveilla. Näiden osalta tulee lähinnä tietää miten ja mitä käyttää, mitkä toimivat toonikumeina tai afrodisiakkeina.

Tällä 3 viikon verkkokurssilla tutustutaan yrtteihin, mausteisiin ja tavanomaisiin ruokiin jolla seksuaaliterveyttä voi vaalia ja edistää.

Lisätiedot kurssista.

Opit näkemään ruoka-aineiden vaikutuksen kehoon tästä näkökulmasta ja käyttämään niitä oman seksuaaliterveyden hyväksi ottamaan huomioon ruoan vaikutuksen kehoon sekä koostamaan oman ruokavalion sen mukaan. Ruokavalio kuntoon kiinalaisittain

Monimuoto-opinnot, lähipäivien sekä verkkomateriaalien muodossa

Ei kurssia tällä hetkellä

Toimiva ruokavalio on hyvinvoinnin perusta

Millainen on itsellesi sopiva ruokavalio?
Tällä 4kk mittaisella kurssilla syvennymme tarkemmin PKL ravinto-oppiin ja etsimme jokaiselle oman, sopivan ruokavalion jolla jatkaa eteenpäin elinvoimaisempana. Saat kattavat tiedot perinteisen kiinalaisen lääketieteen ravinto-opista, sekä runsaasti tietoa ruoka-aineiden vaikutuksista. 

Kurssi soveltuu erinomaisesti PKL Ravinto-oppi kurssin jatkoksi, mutta se voidaan käydä myös omana kokonaisuutenaan.


Tasapainoista elämää etsimässä

Monimuoto-opinnot, lähipäivien sekä verkkomateriaalien muodossa

Ei kurssia tällä hetkellä

Tasapainoa etsien

Haluatko voida paremmin ilman rajuja laihdutus- tai liikuntakuureja?  Lempeällä rauhallisella tavalla, joka saa aikaiseksi mielenrauhaa ja tasapainon oloa kehoon? Joka saa sellaisen olon aikaiseksi, että sitä on vaikea kuvailla – on vaan todella hyvä olla!

Tämän kurssin myötä saat juuri tällaisen olon. 

Kurssin aikana käymme läpi mitä voit tehdä löytääksesi tasapainon omassa elämässä. 5 kk mittaisella kurssilla keskitymme tasapainoisen elämäntavan löytämiseen jokaiselle, yksinkertaisilla työkaluilla.


Yin jooga  -kurssit

Yin joogaa jäykille

Ei kurssia tällä hetkellä

3 kerran kurssi

Pienryhmä jossa 2-4 osallistujaa 60€/osallistuja

Täydellinen rentoutuminen

Yin jooga kurssit pienryhmässä, 2-4 osallistujaa.

Olet ehkä halunnut osallistua tai osallistunutkin joogaan vai todetakseen, ettei pysy perässä tunnilla, kun keho ei myötää riittävästi jotta asennot voisi toteuttaa. Jos sinulla on tällainen kokemus, tämä kurssi on sinua varten.

Molemmat kurssit on suunnattu joogaa aloitteleville, mutta voit toki osallistua vaikka kokemusta olisi jo karttunut.

Tule sellaisena kun olet, ota päällesi mukavat vaatteet, rentoudu ja päästä irti Yin joogan parissa. Omaa joogamattoa tms. et tarvitse, ne löytyvät paikan päältä.

Varaa paikkasi sähköisen varausjärjestelmän kautta klikkaamalla painiketta alta tai sähköpostitse riikka.loitsija@gmail.com.

Tule sellaisena kun olet, ota päällesi mukavat vaatteet, rentoudu ja päästä irti Yin joogan parissa. Omaa joogamattoa tms. et tarvitse, ne löytyvät paikan päältä.

Varaa paikkasi sähköisen varausjärjestelmän kautta klikkaamalla painiketta alta tai sähköpostitse riikka.loitsija@gmail.com.

Maksu (60€) suoritetaan paikan päällä kortilla, käteisellä tai Smartum seteleillä.


Meditaatio -kurssit

Kolme peräkkäistä sunnuntaita

Ei kurssia tällä hetkellä

3 kerran meditaatiokurssi

2-6 henkilön pienryhmä 60€/osallistuja 

Tunti aloitetaan hengitysharjoituksella

 

Oletko kuullut meditaation hyödyistä ja haluaisit meditoida itse, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Silloin tämä kurssin on sinua varten!

Ensimmäisellä kerralla käymme läpi mitä meditaatio on, mitkä sen vaikutukset ovat ja miten meditatiiviseen tilaan pääsee (mm. mindfullness ja hengitys-harjoitukset). Seuraavilla kerroilla laitetaan teoria käytäntöön ja tehdään  meditaatioharjoituksia ja nautitaan sen tuomasta tasapainosta.

Kurssi tähtää siihen, että opit meditaation ja voit halutessasi jatkaa sen harjoittamista itsenäisesti.

Varaa paikkasi sähköisen varausjärjestelmän kautta klikkaamalla painiketta alta tai sähköpostitse riikka.loitsija@gmail.com. Maksu (60€) suoritetaan paikan päällä kortilla, käteisellä tai Smartum seteleillä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: