Terveyttä tutuimmista sienistä

Terveyttä tutuimmista sienistä

Tervetuloa kurssille!
Tällä kurssilla opit, miten voit ylläpitää terveyttä sienillä, mm. trojua syöpää, diabetesta, ylipainoa ja pitää muutoinkin huolta kehostasi aivan tavallisilla, kaupasta ostettavilla sienillä!

Vihasipa tai rakastipa sieniä, niiden laajat hyötyvaikutukset tulehdusten ja kasvainten ehkäisyssä, immuunipuolustuksessa, sydän- ja verisuonitaudeissa, diabeteksessa, hermoston rappeumataudeissa, ihon hoidossa ja monissa muissa terveysongelmissa on kiistaton! Vaikka meillä Pohjolassa syödään paljon sieniä, niitä ei olla arvostettu - toisin kuin esimerkiksi Aasiassa.

Sienet ovat rohtoja moneen vaivaan, mutta myös uperrruokaa jolla terveyttä ylläpidetään, keho pysyy niiden avulla vahvana, elinvoimaisena ja terveenä.

 Superruokien katsotaan tuovan elimistöömme ravinteita vähemmällä syömisellä, niissä on monipuolisesti elimistön tarvitsemia aineita, vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, polysakkarideja, entsyymejä, rasvahappoja, antioksidantteja, kuituja ja muita erityisen vaikuttavia aineosia. Ravinnetiheinä niissä on vähän kaloreita mutta erittäin paljon suojaravinteita. Superruoat sijoittuvat lääkeyrttien ja ”tavallisen ruoan” välimaastoon. Ne edesauttavat jaksamista, kohottavat yleisterveyttä ja tehostavat immuunipuolustusta, parantavat mielialaa ja yöunta, puhdistavat elimistöä ja poistavat happamuutta.

Sienet kuuluvat sekä lääkinnällisiin kasveihin että superruokiin - opi hyödyntämään niitä!

KURSSIOSIOT

Ensimmäinen osa

Yleistä sienten vaikutuksesta. Miksi ja miten ne tehoavat, miten niitä kannattaa käyttää? Opit sienten salaisuudet ja lääkinnälliset käyttötarkoitukset!

linkki

Toinen osa

Luonnosta kerättävät sienet jotka kaikki tunnistavat. Mitä erityispiirteitä niillä on, mitä sairauksia kullakin lajilla voi torjua?


linkki

Kolmas osa

Kaupasta ostettavat sienet jotka ovat ihan kaikkien saatavilla. Mitä erityispiirteitä niillä on, mitä sairauksia kullakin lajilla voi torjua?

linkki

%d bloggaajaa tykkää tästä: