Lemmen lääkkeet – seksuaaliterveyttä luonnosta

Lemmen lääkkeet – seksuaaliterveyttä luonnosta

Monet meistä ovat tyytymättömiä suorituskykyymme makuukammarissa, toisilla halut ovat kokonaan hukassa ja pohditaan keinoja millä ne löytyisivät uudelleen.

Taustalla voi piillä kovin moninaiset syyt – väsymys, stressi, ongelmat parisuhteessa, tunne-elämässä ja tietysti haaste voi olla myös fyysinen.

Olkoon syy mikä tahansa, luonnon antimista – yrteistä, mausteista ja ruoasta – löytyy tukea ja apua näihin, olkoon sen alkuperäinen syy mikä tahansa. Tavallisia haasteita johon tämän verkkokurssin avulla löytyy apuja ovat miesten ja naisten haluttomuus, erektiovaikeudet, ennenaikainen siemensyöksy jne.

Kurssin aikana tutustutaan siihen, mitä kasveja voidaan käyttää, miten ja millä annoksilla niiden avulla pystytään vaalimaan ja edistämään varsinkin seksuaaliterveyttä, vaikka ne vaalivat monelta osin myös yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

Kurssin osa-alueet

Stimuloivat ja kuntoa parantavat kasvit

Käsittelemme toonikumeja sekä adaptogeenejä, jotka vahvistavat ja parantavat niin yleis- kuin seksuaalikuntoa. Nämäkin ovat saatavilla helposti meidän kaupoista, ilman kummempia kommerverkkejä.

Rakkauden kasvit, afrodisiakit

Luonnosta löytyy monia hyviä kasveja lemmenlääkkeeksi, ja käymme läpi möys muita eksoottisempaa meillä Suomessa yleisesti löytyviä vaihtoehtoja, joita saa helposti hankittua tavallisesta ruokakaupasta.

Muut kasvit, ml. meidän luonnonkasvit

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisempänä, käymme läpi muita kasveja ja mausteita jotka ylläpitävät terveyttä, edistävät henkistä hyvinvointia, sekä vähentävät stressiä, sillä nämä saattavat olla seksuaalikunnon heikkenemisen taustalla.


Seksuaaliterveys kuuluu kaikille, ikään katsomatta. Moni kamppailee asian kanssa eri elämäntilanteissa, autuaan tietämättömänä siitä, kuinka paljon asiaan voidaan vaikuttaa kasveilla. Toivon tämän verkkokurssin auttavan täsäs asiassa!


Viimeisimmät blogikirjoitukset

Maksan aiheuttama lihomis kierre

Ylipainosta puhuttaessa puhutaan usein vääränlaisesta ruokavaliosta, mutta mielestäni eipaneuduta ollenkaan siihen, mikä tarkalleen ottaen on se ”huono ruokavalio” ja miksi monella ”syö vähemmän, liiku enemmän” ei toimi lääkkeeksi ylipainoon – varsinkaan siihen vyötärölle kertyvään itsepintaiseen makkaraan. Näissä tapauksissa syynä on oman tulkintani mukaan yllättävän usein huonosti voiva maksa – varsinkin rasvamaksa. Joka neljännellä suomalaisella on …

Maksa ja miksi se on niin merkityksellinen kiinalaisessa lääketieteessä (ja muutenkin)

Maksa. Yleensä kun puhutaan maksasta, ihmisten ensimmäinen ajatus on alkoholi ja sen vaikutukset maksaan. Vaikka on hyvä ymmärtää, että alkoholin käyttö rasittaa maksaa, ja että humalatila on fysiologisesti myrkytystila johon maksa reagoi hätätilanteen tavoin, se ei ole tämän kirjoituksen aiheena lainkaan. Haluan lähinnä tuoda esille sen, miksi maksa on niin tärkeässä roolissa kiinalaisessa lääketieteessä ja …

Loitsija

Toimitila, Vihti KK Niuhalanraitti 20
info@loitsija.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: