Lemmen lääkkeet – seksuaaliterveyttä luonnosta

Lemmen lääkkeet – seksuaaliterveyttä luonnosta

Monet meistä ovat tyytymättömiä suorituskykyymme makuukammarissa, toisilla halut ovat kokonaan hukassa ja pohditaan keinoja millä ne löytyisivät uudelleen.

Taustalla voi piillä kovin moninaiset syyt – väsymys, stressi, ongelmat parisuhteessa, tunne-elämässä ja tietysti haaste voi olla myös fyysinen.

Olkoon syy mikä tahansa, luonnon antimista – yrteistä, mausteista ja ruoasta – löytyy tukea ja apua näihin, olkoon sen alkuperäinen syy mikä tahansa. Tavallisia haasteita johon tämän verkkokurssin avulla löytyy apuja ovat miesten ja naisten haluttomuus, erektiovaikeudet, ennenaikainen siemensyöksy jne.

Kurssin aikana tutustutaan siihen, mitä kasveja voidaan käyttää, miten ja millä annoksilla niiden avulla pystytään vaalimaan ja edistämään varsinkin seksuaaliterveyttä, vaikka ne vaalivat monelta osin myös yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

Kurssin osa-alueet

Stimuloivat ja kuntoa parantavat kasvit

Käsittelemme toonikumeja sekä adaptogeenejä, jotka vahvistavat ja parantavat niin yleis- kuin seksuaalikuntoa. Nämäkin ovat saatavilla helposti meidän kaupoista, ilman kummempia kommerverkkejä.

Rakkauden kasvit, afrodisiakit

Luonnosta löytyy monia hyviä kasveja lemmenlääkkeeksi, ja käymme läpi möys muita eksoottisempaa meillä Suomessa yleisesti löytyviä vaihtoehtoja, joita saa helposti hankittua tavallisesta ruokakaupasta.

Muut kasvit, ml. meidän luonnonkasvit

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisempänä, käymme läpi muita kasveja ja mausteita jotka ylläpitävät terveyttä, edistävät henkistä hyvinvointia, sekä vähentävät stressiä, sillä nämä saattavat olla seksuaalikunnon heikkenemisen taustalla.


Seksuaaliterveys kuuluu kaikille, ikään katsomatta. Moni kamppailee asian kanssa eri elämäntilanteissa, autuaan tietämättömänä siitä, kuinka paljon asiaan voidaan vaikuttaa kasveilla. Toivon tämän verkkokurssin auttavan täsäs asiassa!


Viimeisimmät blogikirjoitukset

PMS ja kuukautisvaivat

Yllättävän moni kärsii PMS-oireista, kivuliaista tai erityisen runsaista kuukautiskivuista sekä kuukautisiin liittyvistä migreeneistä. Tavallisesti näitä hoidetaan erilaisilla ehkäisymenetelmillä, kuten ehkäisypillereillä tai -kierukalla, mutta vaihtoehtojakin on. Jos tyypilliset menetelmät eivät sovi, tai et halua kajota kehosi omiin, luonnollisiin mekanismeihin on lohduttavaa tietää, että ainoina vaihtoehtoina eivät ole särkylääkkeet ja tukuttain XXL-siteitä. Akupunktiolla pystytään helpottamaan sekä kipuja, …

Yöhikoilu, kuumat aallot.. – tuijotuskilpailu tulta syöksevän lohikäärmeen kanssa?

Vastaanotolleni tullaan tyypillisesti erilaisten kiputilojen vuoksi, mutta monesti haastattelun aikana selviää, että henkilöllä saattaa olla ns. vaihdevuosioireita. Kun kerron, että myös näitä voidaan hoitaa, saan usein varovaisesti helpottuneen, mutta hieman epäilevän hymyn vastaukseksi. Aivan ensimmäiseksi haluan todeta, että yöhikoilu ei kiinalaisen lääketieteen näkemyksen mukaan johdu pelkästään vaihdevuosista, vaan sitä esiintyy Yinin heikkenemisen johdosta ja voi …

Loitsija

Toimitila, Vihti KK Niuhalanraitti 20
info@loitsija.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: