Ohjaukset yritysasiakkaille

Vaikka rentoutuminen ja hiljentyminen työpaikalla saattaa kuulostaa oudolta aluksi, suurin osa mieltyy ikihyviksi säännöllisesti järjestettäviin ohjauksiin, sillä ne antavat uutta potkua päivään! Lue esittelyistä enemmän hyödyistä.

Ohjauksia varten tarvitaan tavallinen huonetila. Sen on hyvä olla rauhallinen, hieman suurempi huone, osallistujamäärästä riippuen

On täysin työnantajan valittavissa salliiko hän ohjaukset työaikana vai järjestetäänkö ne työajan ulkopuolella. Samoin työnantajan valittavissa on, kustannetaanko hoidot ja ohjaukset työnantajan puolesta vai maksavatko työntekijä ne itse.

 

Meditaatio-ohjaus meditation

Meditaatio-ohjauksessa keskitytään meditaation opetteluun. Se voidaan toteuttaa melkein missä tahansa, aivan kenelle tahansa. Tyypillisesti ohjattavat joko istuvat tai makaavat ja ohjaaja ohjaa osallistuvia äänensä avulla.

Joissakin ohjauksissa voidaan myös syventyä hetkeksi hiljaiseen meditaatioon, mutta useimmiten ohjaukset pyrkivät siihen, että hiljaista meditaatiota harjoitetaan itsenäisesti. Ohjaus voidaan toteuttaa yksilöllisesti tai ryhmässä.

Lue lisää meditaatio-ohjauksista 

 

nerivill1-1905261Rentoutus-ohjaus

Rentoutusohjauksessa keskitytään opettelemaan pysähtymistä, rentoutumista ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Se voidaan toteuttaa melkeinpä missä vain, kenelle vain.

Ohjaaja ohjaa rentoutuksen puheellaan ja mahdollisesti musiikin avulla. Asiakas voi käydä läpi ohjauksen joko istuen tai maaten. Rentoutuksen aikana keho ja mieli rentoutuvat totaalisesti. Rentoutusohjaus voi tapahtua yksilöllisesti tai ryhmässä.

 Lue lisää rentoutusohjauksista

 

yoga-2959213_1920Yin jooga ohjaus

Yin jooga tarjoaa pysähtymisen kokemuksen kehoa hoitaen ja omaa kehoaan ja tuntemuksiaan kuunnellen. Se eroaa ”muista” jooga tyyleistä siten, että asennot ovat yksinkertaisia ja niissä on tarkoitus rentoutua, ei työskennellä aktiivisesti.

Asennot tehdään lattiatasolla, passiivisesti, usein erilaisia tukia käyttäen, tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Tukia käytetään, jotta lihakset voisivat rentoutua täydellisesti.

Lue lisää Yin jooga ohjauksista

%d bloggaajaa tykkää tästä: