Ohjaukset pidetään Niuhalanraitilla, Vihdin kirkonkylällä, Loitsijan toimitilassa ellei muuta mainita.

Tulevat ohjaukset, ryhmähoidoidot ja kurssit on listattu alla. Ne näkyvät myös sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä josta voit varata paikkasi. Löydät yksityiskohtaisemmat tiedot kaikista ohjauksista selaamalla sivua alaspäin. 

Jollet löydä itsellesi sopivaa ohjausta, kannattaa ottaa yhteyttä, niin katsotaan saataisiinko ohjaus järjestettyä!

  • Tulevat ohjaukset:
    • Torstaisin 19:15-20:15 (jatkuva) Yin jooga pienryhmä
    • Perjantaisin 19:30-20:30 (jatkuva) Yin jooga pienryhmä
    • Ohjatut meditaatiot (jatkuva) vaihtelevina päivinä, katso alta tarkemmin!

Selaamalla sivua alaspäin, näet lisätiedot tapahtumista.

Processing…
Success! You're on the list.

Yin jooga pienryhmässä

Tässä tilassa on hyvä rentoutua.

Pienryhmätunnit:

  • Torstaisin 19:15-20:15
  • Perjantasin 19:30-20:30

Ryhmään mahtuu 4 henkilöä kerrallaan, ilmoittaudu mukaan pikimmiten niille tunneille joille haluat tulla! Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua erikseen, mutta voit luonnollisesti varata useamman päivän kerralla ja ilmoittautua viikkotunnille vaikka 60min ennen tunnin alkua jos tilaa on!

Yin jooga on sekä keholle, että mielelle erittäin palauttavaa ja terapeuttista, sillä se rauhoittaa tehokkaasti kehoa ja mieltä. Se on erityisen ihanteellinen niille, joilla on vaikeuksia rentoutua ja/tai nukahtaa ja siksi se on parhaimmillaan illalla harjoitettuna.

Asennot ovat erittäin helppoja, niissä ei liikuta ja monessa niistä on kevyt, pehmeä venytys, kuitenkin ilman ponnistelua tai suorittamista. Ideana on vain antautua painovoimalle. Yin joogassa keskitytään täysin rauhallisuuteen ja tietoiseen läsnäoloon. Jokaisessa asennossa ollaan pitkään, (5 minuutista ylöspäin), mikä antaa keholle aikaa hakeutua sopivaan asentoon, mutta myös mielen rauhoittamiselle.

Tule sellaisena kun olet, itsellesi mukavissa vaatteissa, tähän ihanaan rentouttavaan harjoitukseen. Lisätietoa yin joogasta.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla painiketta alta, jolloin pääset valitsemaan mille päivälle/päiville haluat osallistua.  Maksu (20€) suoritetaan paikan päällä (kortti, käteinen, smartum liikuntasteli). Voit myös ostaa sarjakortin nettikaupasta.


Ohjatut meditaatiot

Vaihtelevina päivämäärinä:

Su 16.6 10:00 – 11:00 Meditaatio

2-6 henkilön pienryhmä  20€/osallistuja

Ohjattu meditaatio antaa sinulle hetken, joka on pyhitetty pelkästään sille, se voi antaa uutta inspiraatiota omaan harjoitukseen tai tarjota aivan uudenlaisen kokemuksen.

Ohjatuilla meditaatioilla on usein tietty teema joka voi liittyä tiettyyn kehon osaan, vuodenaikaan tai vaikkapa mieleen tai Sheniin (selkeään suomennosta ei ole, shen on ikäänkuin puhtain ei-fyysinen-sinä).

Tunneilla käytämme eri meditaatiotekniikoita, Qi Gongia, hengitys- ja mindfullness-tekniikoita joista voi olla mainittavaa hyötyä omassa harjoituksessa.

Et tarvitse kokemusta meditaatiosta entuudestaan, autan mielelläni alkuun!

Varaa paikkasi sähköisen varausjärjestelmän kautta klikkaamalla painiketta alta tai sähköpostitse riikka.loitsija@gmail.com.

Maksu (20€) suoritetaan paikan päällä kortilla, käteisellä tai sarjakortilla joka kelpaa niin Loitsijan ohjattuihin meditaatioihin kuin joogaan.


Yin jooga  -kurssit

Yin joogaa jäykille kolme peräkkäistä sunnuntaita 30.6 – 14.7 klo 18:00-19:15

3 kerran kurssi

Pienryhmä jossa 2-4 osallistujaa 60€/osallistuja

.

Yin jooga kurssit pienryhmässä, 2-4 osallistujaa.

Yin jooga jäykille:

Olet ehkä halunnut osallistua tai osallistunutkin joogaan vai todetakseen, ettei pysy perässä tunnilla, kun keho ei myötää riittävästi jotta asennot voisi toteuttaa. Jos sinulla on tällainen kokemus, tämä kurssi on sinua varten.

Molemmat kurssit on suunnattu joogaa aloitteleville, mutta voit toki osallistua vaikka kokemusta olisi jo karttunut.

Tule sellaisena kun olet, ota päällesi mukavat vaatteet, rentoudu ja päästä irti Yin joogan parissa. Omaa joogamattoa tms. et tarvitse, ne löytyvät paikan päältä.

Varaa paikkasi sähköisen varausjärjestelmän kautta klikkaamalla painiketta alta tai sähköpostitse riikka.loitsija@gmail.com.

Maksu (60€) suoritetaan paikan päällä kortilla, käteisellä tai Smartum seteleillä.


Opi meditoimaan

Kolme peräkkäistä sunnuntaita 30.6 – 14.7 klo 16:45-17:45.

3 kerran meditaatiokurssi

2-6 henkilön pienryhmä 60€/osallistuja 

Tunti aloitetaan monesti hengitysharjoituksella

 

Oletko kuullut meditaation hyödyistä ja haluaisit meditoida itse, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Silloin tämä kurssin on sinua varten!

Ensimmäisellä kerralla käymme läpi mitä meditaatio on, mitkä sen vaikutukset ovat ja miten meditatiiviseen tilaan pääsee (mm. mindfullness ja hengitys-harjoitukset). Seuraavilla kerroilla laitetaan teoria käytäntöön ja tehdään  meditaatioharjoituksia ja nautitaan sen tuomasta tasapainosta.

Kurssi tähtää siihen, että opit meditaation ja voit halutessasi jatkaa sen harjoittamista itsenäisesti.

Varaa paikkasi sähköisen varausjärjestelmän kautta klikkaamalla painiketta alta tai sähköpostitse riikka.loitsija@gmail.com. Maksu (60€) suoritetaan paikan päällä kortilla, käteisellä tai Smartum seteleillä.


Ohjattu rentoutuminen – Rentoutusohjaus

Uusia kursseja ei tiedossa, ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää

Rentoutus 

4 henkilön pienryhmä    30€/henkilö

Kun tulet rentoutustunnille, voit sallia itsellesi täysin oman hetken. Sen avulla pääset aloittamaan päivän ihanalla mielentilalla tai laskeutumaan päivän tapahtumista ihanaan rentouteen, saat olla ja antaa hengityksen kulkea niin kuin se sillä hetkellä kulkee. Tunnilla saat hengähtää, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin ottaa ihana, mukava ja rento selinmakuu asento ja antaa ohjaukseni viedä, keskittyen vain olemaan. Tunti on erityisen hyvä illalla, kun haluat saada kierrokset alas ja ihanan raukeat yöunet! Lisätietoja rentoutusohjauksista.


Varaa aika yksilöohjaukseen

Haluatko aivan omanlaisen ohjauksen vain itsellesi tai vaikka sinulle ja kumppanillesi? Ota yhteyttä niin sovitaan sopiva kokonaisuus!