Tulevat ohjaukset

Ohjaukset pidetään Niuhalanraitilla, Vihdin kirkonkylällä, Loitsijan toimitilassa ellei muuta mainita.

Löydät yksityiskohtaisemmat tiedot kaikista ohjauksista selaamalla sivua alaspäin.

Kurssit löydät erilliseltä sivulta

Jollet löydä itsellesi sopivaa ohjausta, kannattaa ottaa yhteyttä, niin katsotaan saataisiinko ohjaus järjestettyä!

Selaamalla sivua alaspäin, näet lisätiedot tapahtumista.


Ohjatut meditaatiot

Vaihtelevina päivämäärinä:

Uusia kursseja ei tiedossa, ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää

2-6 henkilön pienryhmä  20€/osallistuja

Ohjattu meditaatio antaa sinulle hetken, joka on pyhitetty pelkästään sille. Hetki voi antaa uutta inspiraatiota omaan harjoitukseen tai tarjota aivan uudenlaisen kokemuksen.

Ohjatuilla meditaatioilla on usein tietty teema joka voi liittyä tiettyyn kehon osaan, vuodenaikaan tai vaikkapa mieleen tai Sheniin.

Tunneilla käytämme eri meditaatiotekniikoita, Qi Gongia, hengitys- ja mindfullness-tekniikoita joista voi olla mainittavaa hyötyä omassa harjoituksessa.

Et tarvitse kokemusta meditaatiosta entuudestaan, autan mielelläni alkuun!

Varaa paikkasi sähköisen varausjärjestelmän kautta klikkaamalla painiketta alta tai sähköpostitse riikka.loitsija@gmail.com.

Maksu (20€) suoritetaan paikan päällä kortilla, käteisellä tai sarjakortilla joka kelpaa niin Loitsijan ohjattuihin meditaatioihin kuin joogaan.


Yin jooga pienryhmässä

Tässä tilassa on hyvä rentoutua.

Pienryhmätunnit:

  • Viikkotunnit tällä hetkellä tauolla

Ryhmään mahtuu 4 henkilöä kerrallaan, ilmoittaudu mukaan pikimmiten niille tunneille joille haluat tulla! Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua erikseen, mutta voit luonnollisesti varata useamman päivän kerralla ja ilmoittautua viikkotunnille vaikka 60min ennen tunnin alkua jos tilaa on!

Yin jooga on sekä keholle, että mielelle erittäin palauttavaa ja terapeuttista, sillä se rauhoittaa tehokkaasti kehoa ja mieltä. Se on erityisen ihanteellinen niille, joilla on vaikeuksia rentoutua ja/tai nukahtaa ja siksi se on parhaimmillaan illalla harjoitettuna.

Asennot ovat erittäin helppoja, niissä ei liikuta ja monessa niistä on kevyt, pehmeä venytys, kuitenkin ilman ponnistelua tai suorittamista. Ideana on vain antautua painovoimalle. Yin joogassa keskitytään täysin rauhallisuuteen ja tietoiseen läsnäoloon. Jokaisessa asennossa ollaan pitkään, (5 minuutista ylöspäin), mikä antaa keholle aikaa hakeutua sopivaan asentoon, mutta myös mielen rauhoittamiselle.

Tule sellaisena kun olet, itsellesi mukavissa vaatteissa, tähän ihanaan rentouttavaan harjoitukseen. Lisätietoa yin joogasta.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla painiketta alta, jolloin pääset valitsemaan mille päivälle/päiville haluat osallistua.  Maksu (20€) suoritetaan paikan päällä (kortti, käteinen, smartum liikuntasteli). Voit myös ostaa sarjakortin nettikaupasta.


Ohjattu rentoutuminen – Rentoutusohjaus

Uusia kursseja ei tiedossa, ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää

Rentoutus 

4 henkilön pienryhmä    30€/henkilö

Kun tulet rentoutustunnille, voit sallia itsellesi täysin oman hetken. Sen avulla pääset aloittamaan päivän ihanalla mielentilalla tai laskeutumaan päivän tapahtumista ihanaan rentouteen, saat olla ja antaa hengityksen kulkea niin kuin se sillä hetkellä kulkee. Tunnilla saat hengähtää, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin ottaa ihana, mukava ja rento selinmakuu asento ja antaa ohjaukseni viedä, keskittyen vain olemaan. Tunti on erityisen hyvä illalla, kun haluat saada kierrokset alas ja ihanan raukeat yöunet! Lisätietoja rentoutusohjauksista.


Varaa aika yksilöohjaukseen

Haluatko aivan omanlaisen ohjauksen vain itsellesi tai vaikka sinulle ja kumppanillesi? Ota yhteyttä niin sovitaan sopiva kokonaisuus!

%d bloggaajaa tykkää tästä: