Vihdin ohjaukset pidetään Niuhalanraitilla, Vihdin kirkonkylällä, Loitsijan toimitiloissa ellei muuta mainita. Helsingin ohjaukset löydät täältä.

Ilmoittaudu mukaan yin joogaan sähköpostilla tai puhelimitse 040 525 67 81!  Maksun voit suorittaa paikan päällä käteisellä tai ostaa sarjakortin.

Kaikki muut ilmoittautumiset nettipakuapan kautta.

Kaikki tulevat tunnit, ryhmähoidot ja ohjaukset

HUOM! Vakiotunti torstaisin.

 • Joogastudio Halissa 
  • 19.10-16.11 Perjantai iltojen Yin klo 17:30-18:30
  • Asemantie 1, 2.krs (Casalén yläpuolella, käynti takapihan puolelta)
  • 15€/kerta, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
 • Tanssiopisto Vinha Karkkila
  • torstaisin 8.11.-29.11. klo 20:00-21:00
  • Nyhkälän koulun tanssisalit, Huhdintie 13, 03600 Karkkila)
  • Tule mukaan ilmoittautumatta kertamaksulla (10€/kerta) https://www.lyyti.fi/reg/syyskurssit2018

Yin joogaa (20€/kerta):

Yin joogassa päästetään irti kaikesta suorittamisesta, ja se poikkeaakin ”perinteisistä” jooga suuntauksista paljon. Siinä ei pyritä suorittamaan mitään, vaan tarkoituksena on olla hetkessä ja päästää totaalisesti irti. Se eroaa monesta muusta joogasuuntauksesta siten, että asennot ovat passiivisia, paikallaan olevia, helppoja, eivät vaadi fyysistä voimaa ja ponnistelua, vaan ovat hyvin rauhoittavia ja rentouttavia.

Yin jooga on sekä keholle, että mielelle erittäin palauttavaa ja terapeuttista, sillä se rauhoittaa erittäin tehokkaasti kehoa ja mieltä, Se on aivan ihanteellinen niille, joilla on vaikeuksia rentoutua ja/tai nukahtaa ja siksi se on parhaimmillaan illalla harjoitettuna.

Asennot ovat erittäin helppoja, niissä ei liikuta ja monessa niistä on kevyt, pehmeä venytys, kuitenkin ilman ponnistelua tai suorittamista. Ideana on vain antautua painovoimalle. Yin joogassa keskitytään täysin rauhallisuuteen ja tietoiseen läsnäoloon. Jokaisessa asennossa ollaan pitkään, (5 minuutista ylöspäin), mikä antaa aikaa keholle aikaa hakeutua sopivaan asentoon, mutta myös mielen rauhoittamiselle.

Tule sellaisena kun olet, itsellesi mukavissa vaatteissa, tutustumaan tähän ihanaan rentouttavaan harjoitukseen. Ideana on käydä alussa tunnilla käytettävät asanat (asennot) läpi, jotta voit keskittyä rauhassa rentoutumiseen ja nauttimiseen. Tunnille mahtuu maksimissaan neljä osallistujaa,.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla, lähettämällä viestin facebookin kautta taikka soittamalla 040 525 67 81! Maksun voit suorittaa paikan päällä käteisellä tai laskulla. Tunnit pidetään Vihdin kirkonkylällä, Niuhalanraitti 20, Loitsijan ihanassa, intiimissä toimitilassa!

Ohjattu rentoutuminen – Rentoutusohjaus (20€/kerta)

 • Ei tulevia tunteja

Rentoutustunnilla keskitytään sinuun. Kun tulet tunnille, voit sallia itsellesi täysin oman hetken. Sen avulla pääset aloittamaan päivän ihanalla mielentilalla tai laskeutumaan päivän tapahtumista ihanaan rentouteen, saat olla ja antaa hengityksen kulkea niin kuin se sillä hetkellä kulkee. Tunnilla saat hengähtää, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin ottaa ihana, mukava ja rento selinmakuu asento ja antaa ohjaukseni viedä, keskittyen vain olemaan. Tunti on erityisen hyvä illalla, kun haluat saada kierrokset alas ja ihanan raukeat yöunet!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla, lähettämällä viestin facebookin kautta taikka soittamalla 040 525 67 81! Maksun voit suorittaa paikanpäällä käteisellä, tai laskulla. Tunnit pidetään Vihdin kirkonkylällä, Niuhalanraitti 20, Loitsijan ihanassa, intiimissä toimitilassa!

Tutustu meditaatioon 3 kertaa pienryhmässä

Ensimmäisellä kerralla käydään läpi mitä meditaatio on, mitkä sen vaikutukset ovat ja miten meditatiiviseen tilaan pääsee. Seuraavilla kerroilla laitetaan teoria käytäntöön ja tehdään erilaisia meditaatioharjoituksia ja nautitaan sen tuomasta tasapainosta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla, lähettämällä viestin facebookin kautta taikka soittamalla 040 525 67 81! Maksun voit suorittaa paikan päällä käteisellä, tai laskulla.

Ohjattu meditaatio

Rentoudu illaksi energiaa liikuttavalla meditaatiolla! Ohjattu Qi Gong meditaatio, jossa käymme läpi meridiaanit ja päätämme meditaation rauhoittuen ja keskittyen omaan ydinenergiaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta meditaatiosta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla, lähettämällä viestin facebookin kautta taikka soittamalla 040 525 67 81! Maksun voit suorittaa paikan päällä käteisellä, tai laskulla. Tunnit pidetään Vihdin kirkonkylällä, Niuhalanraitti 20, Loitsijan ihanassa, intiimissä toimitilassa!

Varaa aika yksilöohjaukseen

Haluatko aivan omanlaisen ohjauksen vain itsellesi? Varaa sellainen vaikka heti!

Paikkasi ryhmä- taikka yksilöohjaukseen pääset varaamaan nettikaupasta