Yrityksille

Työhyvinvointi ja jaksaminen ovat erityisen tärkeitä aiheita nykypäivän nopeatempoisessa työelämässä. Monella työpaikalla tämä onkin vaikein asia selättää, varsinkin jos vaihtuvuus on suurta ja ongelmat jo olemassa työyhteisössä.

Työhyvinvoinin parantaminen

Joskus omat ideat eivät enää riitä työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi tai edes ylläpitämiseksi. Joskus voi olla kyse myös siitä, että työntekijöiden henkilökohtainen jaksaminen ja hyvinvointi on vaakalaudalla.

Tällöin saattaa olla hyvä ottaa ulkopuolinen käsittelemään aihetta, antamaan ideoita sekä siihen, miten työhyvinvointia voidaan ylläpitää ja parantaa työpaikalla, että siihen, mitä itse kukin voi tehdä oman jaksamisen ja hyvinvoinnin eteen.

Tapeiden kartottaminen

Joskus voi olla hankalaa tietää mistä aloittaa tai mitä tehdä. Silloin parasta on saada tarpeet kartoitettua ja suunnitelma laadittua, jotta asiaa voidaan viedä eteenpäin. Ota tällöin yhteyttä, niin katsotaan miten ja millä toimenpitein voisin auttaa. Tästä työstä en veloita senttiäkään, joten voit kevein mielin ottaa yhteyttä selvittääksesi minkä laista apua olisi tarjolla.

Ilmainen!

Työhyvinvoinnin parantaminen

Tarjoan luentoja, konsultaatioita ja valmennusta aiheen tiimoilta. Suunnitellaan toimenpiteet yhdessä juuri teidän tarpeita vastaavaksi, riippuen siitä ovatko toimenpiteet suunnattu johtoryhmälle, esimiehille vai koko henkilökunnalle. Kerro tarpeistanne, niin lähdetään siitä.

75€ /h (sis. alv)

Tyypillisesti toimistotyötä tekevien parissa apua tarvitaan stressin oireisiin, niska-, selkä- sekä hartiaseudun kiputiloihin ja päänsärkyihin. Tarjoamalla työntekijöille mahdollisuuden osallistua terveyttä ylläpitäviin hoitoihin ja ohjauksiin, voidaan työtehokkuutta parantaa ja sairaslomia vähentää. Näin saadaan yhtäaikaisesti tuottoa ylös ja kuluja alas. Hoidot ja ohjaukset hyödyttävät yhtä lailla työnantajaa kuin -tekijää.

Hoidot

Perinteisen kiinlaisen lääketieteen hoidot sopivat hyvin toteutettavaksi myös työpaikalla, mikäli tätä varten löytyy huone, johon mahtuu hoitopöytä. Alla on muutama vaihtoehto ja idea. Kuulen mielelläni teidän tarpeista ja toiveista enemmän! Räätälöidään sopiva vaihtoehto niiden perusteella.

Tukea työhon vapaalla

Hoidot Loitsijan tiloissa

Työnatajalle joka haluaa henkilöstönsä jaksavan ja voivan hyvin.

Hoito toteutetaan Loitsijan tiloissa, työntekijän itsensä varaamana aikana, kokonaan tai osittain työnantajan kustantamana. Laskutus kuukausittain koontilaskulla. 40€/hoitokerta.

Ihanuutta työpäivään

Hoidot työntantajan tiloissa

Työnantajalle joka haluaa varmistaa, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus hoitaa ja pitää huolta itsestään.

Hoitopäivät toteutetaan sopimuksen mukaan esimerkiksi kerran viikossa tai kuukaudessa, työnantajan tiloissa, huoneessa, johon mahtuu hoitopöytä, joka hoitajalla on mukanaan.

Veloitus työnantajalta kuukausittain koontilaskulla, hinta 75€/h (sis alv) tai sopiuksen mukaan. Varausten vastaanotto sopimuksen mukaan joko työpaikan tai Loitsijan toimesta.

Kiinalaisen lääketieteen hoidot sopivat hyvin toteutettavaksi työpaikalla, työpäivän aikana. Jos hoidot toteutetaan yrityksen tiloissa, tarvitaan tila jota voi käyttää hoitojen tekemiseen (johon mahtuu hoitopöytä).

Ota yhteyttä: Riikka.Loitsija(at)gmail.com tai 040 525 67 81

On täysin työnantajan valittavissa salliiko hän hoidot työaikana vai järjestetäänkö hoito/ ohjaus työajan ulkopuolella. Samoin työnantajan valittavissa on, kustannetaanko hoidot työnantajan puolesta vai maksaako työntekijä ne itse. Tulen mielelläni käymään yrityksessänne, jolloin voimme keskustella yksityiskohtaisemmin teille sopivasta vaihtoehdosta!

Ohjaukset

Vaikka rentoutuminen ja hiljentyminen työpaikalla saattaa kuulostaa aluksi oudolta, suurin osa henkilökunnasta mieltyy ikihyviksi säännöllisesti järjestettäviin ohjauksiin (meditaatio, rentoutus), sillä ne antavat uutta potkua päivään ja saavat levottoman työyhteisön lauhkeammaksi.

Meditaatio uudistaaa aivoja ja rauhoittaa mieltä. Se poistaa stressiä ja auttaa jaksamaan.

Kyse voi olla ohjatusta meditaatiosta tai meditaation opettamistesta jotta sitä voidaan jatkaa myöshmmin itsenäisesti. Ohjaus voidaan toteuttaa melkein missä tahansa, aivan kenelle tahansa. Tyypillisesti ohjattavat joko istuvat tai makaavat ja ohjaaja ohjaa osallistuvia äänensä avulla.

Rentoutusohjauksessa keskitytään pysähdytään, rentoudutaan ja ollaan läsnä tässä hetkessä. Se voidaan toteuttaa melkeinpä missä vain, kenelle vain.

Ohjaaja ohjaa rentoutuksen puheellaan ja mahdollisesti musiikin avulla. Asiakas voi käydä läpi ohjauksen joko istuen tai maaten. Rentoutuksen aikana keho ja mieli rentoutuvat ja näin stressi vähenee.

Ohjauksia varten tarvitaan tavallinen huonetila. Sen on hyvä olla rauhallinen, hieman suurempi huone, osallistujamäärästä riippuen

On täysin työnantajan valittavissa salliiko hän ohjaukset työaikana vai järjestetäänkö ne työajan ulkopuolella. Samoin työnantajan valittavissa on, kustannetaanko hoidot ja ohjaukset työnantajan puolesta vai maksavatko työntekijä ne itse.