Yrityksille

Tyypillisesti toimistotyötä tekevien parissa apua tarvitaan stressin oireisiin, niska-, selkä- sekä hartiaseudun kiputiloihin ja päänsärkyihin. Tarjoamalla työntekijöille mahdollisuuden osallistua terveyttä ylläpitäviin hoitoihin ja ohjauksiin, voidaan työtehokkuutta parantaa ja sairaslomia vähentää. Näin saadaan yhtäaikaisesti tuottoa ylös ja kuluja alas. Hoidot ja ohjaukset hyödyttävät yhtä lailla työnantajaa kuin -tekijää.

Hoidot

Lue esittelyistä enemmän hoitojen ja ohjausten hyödyistä.

Tukea työhon vapaalla

Hoidot Loitsijan tiloissa

Työnatajalle joka haluaa henkilöstönsä jaksavan ja voivan hyvin.

Hoito toteutetaan Loitsijan tiloissa, työntekijän itsensä varaamana aikana, kokonaan tai osittain työnantajan kustantamana. Laskutus kuukausittain koontilaskulla. 40€/hoitokerta.

Ihanuutta työpäivään

Hoidot työntantajan tiloissa

Työnantajalle joka haluaa varmistaa, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus hoitaa ja pitää huolta itsestään.

Hoitopäivät toteutetaan sopimuksen mukaan esimerkiksi kerran viikossa tai kuukaudessa, työnantajan tiloissa, huoneessa, johon mahtuu hoitopöytä, joka hoitajalla on mukanaan.

Veloitus työnantajalta kuukausittain koontilaskulla, hinta 75€/h (sis alv) tai sopiuksen mukaan. Varausten vastaanotto sopimuksen mukaan joko työpaikan tai Loitsijan toimesta.

Kiinalaisen lääketieteen hoidot sopivat hyvin toteutettavaksi työpaikalla, työpäivän aikana. Jos hoidot toteutetaan yrityksen tiloissa, tarvitaan tila jota voi käyttää hoitojen tekemiseen (johon mahtuu hoitopöytä)

Ota yhteyttä: Riikka.Loitsija(at)gmail.com tai 040 525 67 81

On täysin työnantajan valittavissa salliiko hän hoidot työaikana vai järjestetäänkö hoito/ ohjaus työajan ulkopuolella. Samoin työnantajan valittavissa on, kustannetaanko hoidot työnantajan puolesta vai maksaako työntekijä ne itse. Tulen mielelläni käymään yrityksessänne, jolloin voimme keskustella yksityiskohtaisemmin teille sopivasta vaihtoehdosta!

Ohjaukset

Vaikka rentoutuminen ja hiljentyminen työpaikalla saattaa kuulostaa aluksi oudolta, suurin osa henkilökunnasta mieltyy ikihyviksi säännöllisesti järjestettäviin ohjauksiin (meditaatio, rentoutus), sillä ne antavat uutta potkua päivään ja saavat levottoman työyhteisön lauhkeammaksi.

Meditaatio

Meditaatio uudistaaa aivoja ja rauhoittaa mieltä. Se poistaa stressiä ja auttaa jaksamaan.

Kyse voi olla ohjatusta meditaatiosta tai meditaation opettamistesta jotta sitä voidaan jatkaa myöshmmin itsenäisesti. Ohjaus voidaan toteuttaa melkein missä tahansa, aivan kenelle tahansa. Tyypillisesti ohjattavat joko istuvat tai makaavat ja ohjaaja ohjaa osallistuvia äänensä avulla.

Rentoutus

Rentoutusohjauksessa keskitytään pysähdytään, rentoudutaan ja ollaan läsnä tässä hetkessä. Se voidaan toteuttaa melkeinpä missä vain, kenelle vain.

Ohjaaja ohjaa rentoutuksen puheellaan ja mahdollisesti musiikin avulla. Asiakas voi käydä läpi ohjauksen joko istuen tai maaten. Rentoutuksen aikana keho ja mieli rentoutuvat ja näin stressi vähenee.

Ohjauksia varten tarvitaan tavallinen huonetila. Sen on hyvä olla rauhallinen, hieman suurempi huone, osallistujamäärästä riippuen

On täysin työnantajan valittavissa salliiko hän ohjaukset työaikana vai järjestetäänkö ne työajan ulkopuolella. Samoin työnantajan valittavissa on, kustannetaanko hoidot ja ohjaukset työnantajan puolesta vai maksavatko työntekijä ne itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.