Meditaatio-ohjaus meditation

Meditaatio on tapa pysyä tasapainossa, se on hetki itsesi kanssa, se on hyvin rauhoittava ja rentouttava elämäntapa.

Olet varmasti kuullut meditaation hyödyistä, mutta voi olla, että koet meditaation harjoittamisen vaikeaksi tai et ehkä ole saanut jutun juonesta kiinni. Kenties haluat vain varmistaa, että viikossa tulee pidettyä meditaatiohetki? Näissä asioissa voin auttaa!

Voit osallistua ryhmätunneille tai varata henkilökohtaisen ohjauksen.

Tarkempaa tietoa meditaatio-ohjauksista  Katso tulevat ohjaukset

young-woman-2194044Rentoutusohjaus

Rentoutusohjauksessa pääasia on pysähtyminen, rentoutuminen ja läsnäoleminen tässä hetkessä.

Sinulla on ehkä vaikeuksia rentoutua, nukkua tai haluat vain varmistaa oman rennon hetken kaiken muun keskellä. Mikä onkaan ihanampaa kuin päästää hetki kaikesta irti ja vaipua ihanan rentoon olotilaan, joka puhdistaa, virkistää ja auttaa kaikin puolin jaksamaan. Rentoutusohjaukset sopivat aivan kenelle vain.

Yin jooga ohjaus

feet-1459461

Yin jooga tarjoaa pysähtymisen kokemuksen kehoa hoitaen ja omaa kehoaan ja tuntemuksiaan kuunnellen. Se eroaa ”muista” jooga tyyleistä siten, että asennot ovat yksinkertaisia ja sinun on tarkoitus rentoutua niisä,  ei työskennellä aktiivisesti.

Asennot tehdään lattiatasolla, passiivisesti, usein erilaisia tukia käyttäen, tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Tukia käytetään, jotta voisit rentouttaa lihakset täydellisesti.