Ohjaukset

Yin jooga ohjaus

Yin joogassa huolletaan kehoa ja mieltä

Yin jooga tarjoaa pysähtymisen kokemuksen omaa kehoa ja sen tuntemuksia kuunnellen sekä mieltä rauhoittaen. Se eroaa muista joogan lajeista, sillä asennot ovat paikallaan pysyviä, venyttäviä ja yksinkertaisia. Pääpaino ei kuitenkaan ole maksimaalisessa venyttämisessä, suorittamisessa, vaan pääpaino on rentoutumisessa ja irti päästämisessä, jotta keho ja mieli lepää.

Lihastreeniksi yin joogasta ei siis ole, mutta kehonhuollon näkökulmasta yin jooga harjoitus voi olla erinomainen.

Asennot tehdään lattiatasolla, passiivisesti, usein erilaisia paikanpäältä löytyviä tyynyjä käyttäen (nämä löytyvät paikan päältä, et tarvitse omia mukaan) , tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Tukia käytetään, jotta voisit rentouttaa lihakset täydellisesti.


Meditaatio-ohjaus

Meditaatio on tapa pysyä tasapainossa, se on hetki itsesi kanssa, se on hyvin rauhoittava ja rentouttava elämäntapa. Sen harjoittamisesta on todettu lukuisia hyötyjä – se mm. uudistaa aivoja.

Pranayama hengitysharjoitus on hyvä tapa laskeutua meditaatioon

Olet varmasti kuullut meditaation hyödyistä, mutta voi olla, että koet meditaation harjoittamisen vaikeaksi tai et ehkä ole saanut jutun juonesta kiinni. Kenties haluat vain varmistaa, että viikossa tulee pidettyä meditaatiohetki?


Rentoutusohjaus

Rentoutusohjaus on hetki itsellesi

Rentoutusohjauksessa pääasia on pysähtyminen, rentoutuminen ja läsnäoleminen tässä hetkessä.

Sinulla on ehkä vaikeuksia rentoutua, nukkua tai haluat vain varmistaa oman rennon hetken kaiken muun keskellä.

Mikä onkaan ihanampaa kuin päästää hetki kaikesta irti ja vaipua ihanan rentoon olotilaan, joka puhdistaa, virkistää ja auttaa kaikin puolin jaksamaan. Rentoutusohjaukset sopivat aivan kenelle vain.

%d bloggaajaa tykkää tästä: